دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش‌ها به حمله مرگبار به نمازگزاران شیعه افغانستان در قندوز

انفجار گروه تروریستی داعش در میان نمازگزاران مسجد جامع شیعیان در ولایت قندوز که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰ نفر را در شد واکنش‌های تند داخلی و خارجی را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل با محکوم کردن حمله علیه شیعیان در ولایت قندوز گفت: حمله بر افراد غیرنظامی نقض حقوق اساسی بشر و قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) نیز با محکوم کردن این حمله تاکید کرد: حادثه خونین در مسجد سیدآباد ولایت قندز بخشی از الگوی نگران کننده خشونت در افغانستان است و این سومین حمله مرگبار در این هفته است که نهاد‌های مذهبی را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر «پاتریشیا گاسمن» مسئول بخش آسیایی دیدبان حقوق بشر نیز اظهار کرد: چنین رویداد‌هایی نشان می‌دهد که اقلیت‌ها و به ویژه شیعیان در افغانستان با خطر جدی روبرو هستند.

این بمب‌گذاری نشان می‌دهد که جان افغان‌ها تا چه حد با خطر روبرو است، به ویژه تهدید برای شیعیان واقعی است. جهان نباید نگاهش را از افغانستان دور کند برای اقلیت شیعه، جنگ پایان نیافته است.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز با محکومیت حمله به نمازگزاران در مسجد جامع سیدآباد ولایت قندوز گفت: اقدامات تروریستی در هر شکل و توسط هر طرفی انجام شود محکوم است.

«محمد محقق» رهبر حزب وحدت مردم افغانستان ضمن محکوم کردن حمله به مسجد جامع سیدآباد گفت: «باتوجه به تسلط طالبان بر کشور مسئولیت حفاظت از جان و مال و ناموس ملت بدوش آن‌ها می‌باشد که باید آن را بعهده بگیرند و در صورتیکه آن‌ها از تأمین امنیت مراکز دینى و فرهنگى مردم ناتوانند باید براى متولیان مساجد، حسینیه‌ها و مدارس دینى و فرهنگى سلاح و مجوز توزیع کنند که خود امنیت مراکز یاد شده را تأمین کنند در غیر آن صورت مسئولیت این کشتارهاى وحشیانه بدوش طالبان خواهد بود».

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز با محکوم کردن حمله وعده داد که عاملان آن پیدا و مجازات خواهند شد.

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان هم با محکومیت حمله آن را اسفبار خلاف تمام اصول و ارزش‌های انسانی و اسلامی است.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان نیز حمله به مسجد شیعیان در قندوز را یک جنایت نابخشودنی و غیرقابل توجیه دانست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر